Achiziții publice
pentru Impact Social

Prezentările susținute la conferința europeană Achiziții Publice pentru Impact Social

Oportunități concrete pentru a crea valoare socială în și prin achizițiile publice - între lege si praxis

Desfasurata pe 27 septembrie 2019, in Bucuresti, la Biblioteca Nationala a Romaniei, conferinta europeana “Achizitii Publice pentru Impact Social” a avut printre invitati experti in achizitii publice din Romania, reprezentanti ai organizatiilor de economie sociala, ai Comisie Europene si ai ENSIE - Reteaua Europeana a Intreprinderilor Sociale de Insertie.

Inca din sesiunea de deschidere, Domnul Bogdan Puscas, Presedinte al Agentiei Nationale pentru Achizitii Publice, a subliniat ca achizitiile sociale si verzi sunt importante pentru dezvoltarea durabila a Romaniei, iar Doamna Anna Lupi, reprezentanta Comisiei Europene, a spus ca achizitiile publice reprezinta 14% din Produsul Intern Brut al UE, astfel ca este esential ca banii publici sa fie folositi in atingerea obiectivelor de coeziune sociala si de integrare socio-profesionala a celor defavorizati.

  • Niciun lucru de valoare nu se naște din ambiție sau dintr-un simplu simț al datoriei. Mai degrabă, aceste lucruri apar din dragoste față de oameni și față de lucruri obiective.
    Albert Einstein
SUS

Contactați Intreprinderea socială

Captcha Code