Domenii de activitate

AER

AER

Magazinul care te aduce mai aproape de felul tău natural de a fi. Este locul ideal pentru shoppingul zilnic, cu produse locale pentru hrană, îngrijire, relaxare și socializare

Misiune & Viziune
AER (Autentic.Etic.Reutilizabil) își propune să contribuie la crearea unei societăți în care fiecare individ este capabil să creeze impact pozitiv în jurul său prin propriile acțiuni și să găsească soluții locale pentru a rezolva probleme globale. AER reprezintă o comunitatea de oameni frumoși care promovează consumul responsabil, sprijină micii producători locali și furnizează soluții alternative, durabile și etice la produsele din plastic.
Cum aduce AER schimbarea în comunitate?
Ne dorim să îmbunătățim viețile OAMENILOR și să dezvoltăm comunități sustenabile prin
●  susținerea micilor producători: identificarea, educarea și sprijinirea micilor producători din zonele rurale defavorizate (prin inițierea Caravanei “Micului Producător”) și promovarea acestora prin organizarea de evenimente specifice (Targ de promovare a micilor producator: Roditor)
●  conștientizarea consumatorilor cu privire la necesitatea unui consum etic și responsabil (ateliere de educatie ecologica)
Suntem primul magazin din Piatra Neamț care spune NU plasticului! Niciunul dintre produsele noastre nu va avea în compoziție plastic și nici nu va fi ambalat în plastic.
Produse & Servicii
La AER nu există pungi sau ambalaje din plastic, iar sursa produselor este verificată şi controlată. 80% dintre produse sunt din România.
● Produse alimentare: legume, fructe, prăjituri, produse deshidratate, boabe, condimente, lactate vegetale, dulciuri.
● Produse nonalimentare: produse de îngrijire personală, șampon, uleiuri, produse pentru curățenia casei, detergenți și soluții de curățare, produse home deco.
În același timp, organizăm lunar: – târg de promovare a micilor producatori din zona Neamțului: Roditor – ateliere de educație ecologică și zero waste pentru tineri

Galerie Foto

CUI: 43068360 Nr. înmatriculare: J27/780/2020 Info: Aer–Piața Altfel SRL

Adresă: Strada Calistrat Hogaș 7, Piatra Neamț, Romania

Locație: Piatra Neamt

Program de lucru: Lun - Vin 12:00pm - 07:00pm

Telefon: 0745 132 472

Social:

SUS

Contactați Intreprinderea socială

Captcha Code