×
Sigla 1
Sigla 2
Sigla 3
Sigla 4

Domenii de activitate

Humans AntiCafe

Humans AntiCafe

Un spațiu în care găsești simultan: facilități pentru co-working, hub de dezvoltare personală și profesională, evenimente culturale, creative și de relaxare, susținerea producătorilor locali și proiecte de contribuție socială

Misiune & Viziune
Credem că toți oamenii au potențial de a se dezvolta, indiferent de mediul din care provin și de situația lor actuală, bio-psiho-socială. Dorim să le oferim șansa să se dezvolte în hub-ul nostru și îi încurajăm pe clienții business să contribuie la această dezvoltare a persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile.

Cum aduce Humans Anticafe schimbarea în comunitate?
Oferim șansa obținerii unui loc de muncă; oferim condițiile creării de parteneriate în vederea deschiderii unor afaceri; toate acestea prin sesiuni de coaching individual, de echipă, prin ședinte de terapie și de mentoring. Promovăm un stil de viață sănătos. Descurajăm consumul de plastic; încurajăm reciclarea prin colectarea selectivă a deșeurilor. Sprijinim și promovăm artiștii locali. Sprijinim și promovăm producătorii locali și naționali prin achiziționarea exclusivă a produselor românești.

Produse & Servicii
Acces spațiu de lucru. Închiriere săli pentru evenimente. Sesiuni de coaching, mentoring și terapie, individuale și de grup.

Galeria foto

CUI: 43032103 Nr. înmatriculare: J22/2116/2020 Info: Davipedia SRL - Întreprindere socială de inserție

Adresă: Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 26, Iași, Romania

Locație: Iasi

Program de lucru: Lun - Vin 10:00am - 05:00pm

Telefon: 0744 427 321

Social:

SUS

Contactați Intreprinderea socială

Captcha Code