×
Sigla 1
Sigla 2
Sigla 3
Sigla 4

Domenii de activitate

Summasana

Summasana

Pentru că o stare de echilibru are la bază o sumă de factori printre care, cel mai important, este sănătatea noastră la nivel de individ dar şi sănătatea noastră împreună

Misiune & Viziune
SĂNĂTATE ÎNSUMATĂ, RESPONSABILITATE ASUMATĂ! Pentru că o stare de echilibru are la bază o sumă de factori printre care, cel mai important, este sănătatea noastră la nivel de individ dar şi sănătatea noastră împreună. Pentru că s-a născut în comunitate şi este pentru comunitate. Pentru că s-a născut dintr-un vis pentru a fi alături de alte visuri. Summasana este prima întreprindere socială din comunitatea în care a luat fiinţă, Leţcani, judeţul Iaşi, şi de către care a fost sprijinită, să se dezvolte, pentru a putea acum să ofere ce are mai bun. Prin dorinţa noastră de a ne lua revanşa în această comunitate am considerat că posibilitatea oferirii de locuri de muncă este prioritară, astfel, patru angajaţi ai noştri sunt astăzi consăteni cu SUMMASANA şi cu dorinţele multora dintre cei care vor deveni prietenii acesteia.

Cum aduce Summasana schimbarea în comunitate?
Ce oferă SUMMASANA ? Cursuri de alimentaţie sănătoasă pentru elevii comunei Leţcani. O masă caldă pe săptămână pentru zece bătrâni rămaşi fără sprijin din comuna Leţcani. Parteneriate cu Autoritatea Publică Locală, şcolile din comună, Biserică, asociații locale.

Produse & Servicii
Cele mai gustoase, diversificate şi sănătoase delicii culinare. Echipei noastre i se alătură un Chef bucătar consultant, un Specialist Nutriţionist şi un Maestru pizzar care vor crea o serie de surprize culinare. Specialități de dietă, produse preparate la sous vide, cele mai proaspete ingrediente și cea mai rafinată pizza.

Galerie foto

CUI: 43031256 Nr. înmatriculare: J22/2111/10.09.2020 Info: Summasana SRL - Întreprindere socială de inserție

Adresă: Comuna Lețcani, Romania

Locație: Letcani

Program de lucru: Lun - Vin 10:00am - 05:00pm

Telefon: 0757 115 646

Social:

SUS

Contactați Intreprinderea socială

Captcha Code