Domenii de activitate

Asociația Edu Play - Educație Prin Joacă

Asociația Edu Play - Educație Prin Joacă

Copiii își petrec timpul în mod productiv, prioritar fiind realizarea temelor primite la școală.

Misiune & Viziune
Misiunea noastră este să ghidăm fiecare copil să-și exploreze talentele, prin activități artistice, științifice, sportive, sau de comunicare și relaționare, să învățăm și să îndrumăm copiii vulnerabili să se integreze în comunitate.

Cum aduce EduPlay schimbarea în comunitate?
Impactul social este major, însă acesta se va putea vedea în timp, deoarece copiii de azi vor fi viitorul de mâine. Crearea unui mediu sănătos în care toți copiii au posibilitatea de a învăța și de a se dezvolta prin practică, explorare și joacă, descoperirea de către fiecare copil a propriei identități și formarea unei imagini pozitive de sine, sunt acțiuni ce vor contribui la dezvoltarea armonioasă a acestora. Modul cum sunt educați aceștia va face diferența în viitor. Copiii sunt veriga care poate ajuta și la educarea părinților. Noi, în cadrul programului „After School”, vom învăța copiii să gândească liber, să protejeze mediul înconjurător, să respecte și să fie respectat.

Produse & Servicii
Serviciu îngrijire și educare copii – AfterSchool copii cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani. Mic dejun, prânz, transport, cursuri opționale de inițiere limbi străine, cursuri de dezvoltare personală, origami, croitorie-tricoje, pictură. Suplimentar, se poate opta și pentru cursuri de Karate, șah, dans, IT.

CUI: 43136945 Info: Întreprindere socială de inserție

Adresă: Strada Mărășești 164, Ploiești, Romania

Locație: Ploiești

Program de lucru: Lun - Vin 07:30am - 09:00pm

Telefon: 0762 609 685

Social:

SUS

Contactați Intreprinderea socială

Captcha Code