Domenii de activitate

Eki

Eki

Valori precum solidaritatea, responsabilitatea civică, libertatea de opțiune, egalitatea de șanse pentru toţi membrii comunității şi respect

Misiune & Viziune
Motivația de înființare a unei întreprinderi sociale pleacă de la o convingere personală că oamenii sunt mai importanți decât profiturile. Valori precum solidaritatea, responsabilitatea civică, libertatea de opțiune, egalitatea de șanse pentru toţi membrii comunității şi respect pentru fiecare individ sunt valori în care credem și care ne-au ghidat pașii gradual spre ideea de înființare a unei întreprinderi sociale. Am vrut să fim schimbarea pe care o așteptăm mereu de la ceilalți. Considerăm că cel mai bun mod de a sprijini grupurile dezavantajate şi comunităţile vulnerabile şi de a combate sărăcia, şomajul şi excluziunea socială este de a dezvolta afaceri chiar în mijlocul acestora, prin implicarea lor directă, iar educația reprezintă o astfel de implicare.
Asociația are misiunea de a introduce pe piața municipiului Iași servicii integrate de excepție, educaționale și de petrecere a timpului liber: servicii de before/afterschool, ateliere tematice (limbi străine, educație media, educație plastică, teatru, gastronomie etc.), organizarea de evenimente de petrecere a timpului liber private (de ex.: petreceri copii) sau colective (de ex.:serbări școlare) pentru un public plătitor, urmând ca profitul obținut să susțină atât prestarea de servicii pentru copiii aparținând grupului vulnerabil, cât și costurile curente de funcționare a asociației. Prestarea acestor servicii se va face la cel mai înalt nivel de calitate pentru beneficiari, utilizând resurse umane și de ordin logistic la standarde europene.

Cum aduce Eki Social schimbarea în comunitate?
Încă din cele mai vechi timpuri, Platon aprecia că ”Educația este cel mai frumos dar pe care îl poate dobândi omul.” De educația primită depinde propria noastră existență precum și relația noastră cu ceilalți, modul în care ne vom implica într-o societate complexă, în diverse activități sociale și cum ne vom comporta în fața acestora. Este șansa pe care un copil o are la o viață fericită și stabilă. Asociația noastră este prietenoasă cu societatea deoarece promovează egalitatea de șanse în domeniul respectării drepturilor copilului, în general și în domeniul asigurării echității șanselor de acces la domeniul educațional, în special. În România trăiesc aproape 4 milioane de copii. Deși țara a înregistrat progrese semnificative în ultimii 30 de ani, o pondere prea mare a acestora continuă să fie afectată de sărăcie și de lipsa educației de calitate. Nu în ultimul rând, încercăm să contribuim la aerul curat pe care copiii noștri îl respiră, prin implementarea ideii de 0 plastic, no waste, a reciclării și a consumului responsabil.

Produse & Servicii 
Servicii before school și after school, programe de vacanță, ateliere recreativ-distractive, petreceri pentru copii – la sediul asociației (str. Dumbrava Roșie nr.5), pentru copii din grupuri vulnerabile și non-vulnerabile

 

CUI: 43137541 Nr. înmatriculare: 65 A/10.2020 Info: Asociația Eki Social - Întreprindere socială de inserție

Adresă: Strada Dumbrava Roșie 5, Iași, Romania

Locație: Iasi

Program de lucru: Lun - Vin 10:00am - 05:00pm

Telefon: 0745 267 919

Social:

SUS

Contactați Intreprinderea socială

Captcha Code