×
Sigla 1
Sigla 2
Sigla 3
Sigla 4

Domenii de activitate

Navigator

Navigator

Afterschool

Misiune & Viziune
Copiii creativi de astăzi, sunt adulții creatori de mâine. Ne-am propus să introducem pe piața Iașului un proiect ambițios cu obiective înalte, prin care vom materializa valoarea nemăsurabilă a talentelor copiilor, prin conexiunea cu profesorii potriviți.

Cum aduce Navigator schimbarea în comunitate?
Printr-un sistem bine organizat care să pună în același loc coordonatorii si mentorii specializati in diverse domenii cu copiii. Fiecare copil are un talent, iar dacă acest talent nu este descoperit la timp, în dezvoltarea copiilor pot apărea frustrari, inhibiții, piedici în subconștient. Iar acest sistem este gândit tocmai pentru a identifica cât mai eficient surse de valori, pentru a le canaliza armonios în direcțiile potrivite.
Produse & Servicii
• Program 1. Educațional – After School / Before School: atragere grupe de copii în programe creative pentru orele din afara programului școlar. Participare la programe educaționale creative și recreative individuale și de grup, care completează programul școlar.
• Program 2. Educațional – Summer School / Vacation: Participare la programe educaționale creative și recreative “full day”, pe perioada vacanțelor școlare, anuale (include 2 gustări și masa de prânz)
• Program 3. Casting – Talent Teacher: Participarea la opționale educative de identificare și dezvoltare a talentelor copiilor și participare la activități recreative de weekend.
• Program 4. Discover – Ieșiri educaționale: Vizite și deplasări strategice în locații dedicate grupurilor de copii, în scopul dezvoltării personale, cunoașterii și explorării lumii înconjurătoare.
CUI: 43099790 Nr. înmatriculare: J22/2268/2020 Info: Navigator Unu SRL

Adresă: Bulevardul Carol I 50, Iași, Romania

Locație: Iasi

Program de lucru: Lun - Vin 10:00am - 05:00pm

Telefon: 0747 474 944

Social:

SUS

Contactați Intreprinderea socială

Captcha Code