×
Sigla 1
Sigla 2
Sigla 3
Sigla 4

Domenii de activitate

SISU Academy

SISU Academy

Centru educațional în care bucuria, energia, respectul, empatia, perseverența, generozitatea și creativitatea sunt la ele acasă

Misiune & Viziune 
Am creat un centru educațional în care bucuria, energia, respectul, empatia, perseverența, generozitatea și creativitatea sunt la ele acasă, prin dezvoltarea unui program after-school care creează copiilor ocazia de a experimenta, de a explora, de a se cunoaște, de a se dezvolta cognitiv și emoțional. În fiecare zi, copiii își vor dezvolta spiritul SISU, concept finlandez prin care se definește curajul, perseverența, puterea interioară de care dispunem pentru a trece peste orice obstacol.

Cum aduce SISU Academy schimbarea în comunitate?
Avem misiunea de a crea locul în care copiii își dezvoltă abilitățile și competențele necesare pentru a merge pe propriul drum către succes, pentru a surmonta toate provocările și situațiile inedite care apar de-a lungul călătoriei lor inițiatice, sub deviza: Descoperă Eroul din tine! Oferim o alternativă educațională prin gândire aplicată care completează nevoile copiilor, dincolo de mediu academic, și răspunde cerințelor părinților care își doresc copii autonomi.

Produse & Servicii
Programe educaționale pentru copii cu vârsta între 6 și 11 ani.

CUI: 43078003 Nr. înmatriculare: J29/1675/2020 Info: Sisu Program SRL

Adresă: Strada Nicolae Iorga 14, Ploiești, Romania

Locație: Ploiesti

Program de lucru: Lun - Vin 10:00am - 05:00pm

Telefon: 0477 818 027

Social:

SUS

Contactați Intreprinderea socială

Captcha Code