×
Sigla 1
Sigla 2
Sigla 3
Sigla 4

Domenii de activitate

OPTO

OPTO

Sănătatea vederii nu ar trebui să fie niciodată un privilegiu. Din păcate, știm că pentru multe persoane costurile unui control oftalmologic periodic ...

Misiune & Viziune
Sănătatea vederii nu ar trebui să fie niciodată un privilegiu. Din păcate, știm că pentru multe persoane costurile unui control oftalmologic periodic și, mai mult, ale unei perechi de ochelari adecvate, le depășește posibilitățile. Pentru unii dintre ei, însuși accesul la servicii medicale de bază este dificil. Vrem să contribuim la schimbare, oferind gratuit aceste servicii persoanelor vulnerabile cu deficiențe de vedere. Îi invit pe ieșeni să ne ajute să răspândim vestea în comunitate.

Cum aduce OPTO schimbarea în comunitate?
Din dorința de a oferi darul unei vederi mai bune persoanelor vulnerabile, OPTO SOCIAL din Iași oferă în mod gratuit consultații oftalmologice, rame de ochelari și lentile de vedere.

Produse & Servicii
Inițiativa socială vizează copiii, adolescenții și adulții diagnosticați cu autism, sindrom Asperger sau sindrom Down, persoanele cu dizabilități, copiii aflați în situații de risc, familiile monoparentale, cât și persoanele care trăiesc din venitul minim garantat. Fiecare persoană care participă la program va beneficia de o consultație realizată de medicul specialist oftalmolog, pentru evaluarea sănătății oculare și stabilirea dioptriilor. Ulterior, va primi o prescripție pe care o va putea folosi în aceeași locație, pentru a-și alege o pereche de ochelari completă (rame și lentile), de bună calitate, și accesorii pentru întreținere și păstrare (toc, lavetă).

CUI: 43067691 Nr. înmatriculare: J22/2200/2020 Info: Opto Social SRL

Adresă: Bulevardul Independenței 22, Iași, Romania

Locație: Iasi

Program de lucru: Lun - Vin 10:00am - 05:00pm

Telefon: 0758 100 703

Social:

SUS

Contactați Intreprinderea socială

Captcha Code