Prezentare Întreprindere Socială


EduPlay Educație Prin Joacă

Misiune & Viziune

"𝗗𝗘 𝗖𝗘-𝘂𝗹" intreprinderii sociale

Misiunea noastră este să ghidăm fiecare copil să-și exploreze talentele, prin activități artistice, științifice, sportive, sau de comunicare și relaționare, să invațăm și să îndrumăm copii vulnerabili să se integreze în comunitate.

Impact social

𝗖𝗨𝗠 îmbunătățește organizația dvs. viața oamenilor?

𝗖𝗨𝗠 aduce schimbarea în comunitate?

Impactul social este major, insa acesta se va putea vedea in timp, deoarece copii de azi vor fi viitorul de maine.

Crearea unui mediu sanatos in care toti copiii au posibilitatea de a invata si de a se dezvolta prin practica, explorare si joaca, descoperirea de catre fiecare copil a propriei identitati si formarea unei imagini pozitive de sine, sunt actiuni ce vor contribui la dezvoltarea armonioasa a acestora.

Modul cum sunt educati acestia va face diferenta in viitor. Copii sunt o veriga care pot ajuta si la educarea parintilor.

Noi, in cadrul programului „ After School”, vom invata copii sa gandeasca liber, sa protejeze mediul inconjurator, sa respecte si sa fie respectat.

Produse & Servicii

Serviciu ingrijire si educare copii-Copii inscrisi in centrul After School-minim 20 copii cu varsta cuprinsa intre 6-12 ani.

Tariful mediu lunar pentru un copil va fi de 1200 lei.

Pretul poate varia in functie de programul orar si activitatile obtionale.

In cadrul acestor servicii sunt incluse costurile totale: mic dejun, pranz, transport, obtionalele de baza (cursuri initiere limbi straine, cursuri de dezvoltare personala, origami, croitorie-tricoje, pictura).

Pentru cursuri de Karate, sah, dans, IT vor fi tarife suplimentare.

Cofeels este mai mult decât o cafenea...

Cofeels este locul în care îți poți începe ziua, poți lucra la un proiect, te poți întâlni cu prietenii sau partenerii de afacere și în același timp poți ajuta pe cineva fără prea mult efort în plus.

Lucian Butnaru, fondatorul acestui proiect, știe ce înseamnă o dizabilitate de vedere, dar și ce înseamnă o cafea bună. A pornit de la dorința de a ajuta și de a împărtăși cu lumea pasiunea lui și a ajuns la Cofeels, care îmbină utilul cu plăcutul.

Locația noastră

ASOCIATIA EDU PLY-EDUCATIE PRIN JOACA
CIF 43136945
Sediu: Ploiesti, Str Izvoare nr 153 jud Prahova
Punct de lucru: Ploiesti Str Marasesti nr 164 Jud Prahova

Telefon

Contact

SUS

Contactați Intreprinderea socială

Captcha Code