Formular de înscriere

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Termenul limită pentru înscrierea în competiție a fost 15.11.2019


Fundaţia ”Alături de Voi” România prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră, prin mijloace automatizate şi manuale, acestea fiind destinate implementării proiectelor „Acceleratorul de întreprinderi sociale”, ID 127384 şi „Acceleratorul de întreprinderi sociale din Regiunea Nord-Est”, ID 128525. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate după caz: AM POCU, OIR Nord Est POCU, ANC, Structural Consulting Group, alte autorități publice centrale/locale. Prin completarea si trimiterea acestui formular va declarați acordul cu privire la utilizarea și prelucrarea datelor personale în scopul implementării proiectelor.

Oops! Perioada de înscriere în competiție s-a încheiat ☹!

Vă informăm că au fost înregistrate 590 de aplicații și vă mulțumim pentru interesul acordat proiectelor noastre! Mult succes în activitățile pe care le desfășurați!
Powered by NEX-Forms

  • Niciun lucru de valoare nu se naște din ambiție sau dintr-un simplu simț al datoriei. Mai degrabă, aceste lucruri apar din dragoste față de oameni și față de lucruri obiective.
    Albert Einstein
SUS

Contactați Intreprinderea socială

Captcha Code