Metodologie competiție
planuri de afaceri

COMPETIȚIE PLANURI DE AFACERI!

Felicitări! 😊  Dacă ai ajuns pe această pagină, probabil că ai absolvit unul din cursurile derulate de către Fundația ”Alături de Voi” România în domeniul ”Antreprenor în Economie Socială” sau ”Manager de Întreprindere Socială” și te-ai calificat pentru etapa următoare, cea în care poți depune în competiție planul de afaceri.

Pentru a înțelege mai bine procesul, am pregătit o metodologie de evaluare și selecție planuri de afaceri și o serie de documente de suport, pe care le poți consulta în continuare!

În funcție de proiectul în care ai fost selectat să participi la curs, poți accesa documentele aferente competiției!

😊 Ce trebuie să reții… este faptul că tot setul de documente va ajunge la tine și pe email, în format editabil! Îți va fi ușor să-ți pui ideile în ordine și să convingi apoi juriul, că trebuie să fii unul din cei 42 de Antreprenori Sociali selectați pentru finanțare! Tot în email…, vei avea precizată și data până la care planul tău, împreună că cu toate anexele, trebuie să ajungă la noi pentru evaluare!

Așteptăm cu nerăbdare, ideea ta de afacere socială ”prietenoasă” cu omul, mediu și comunitatea și îți urăm MULT SUCCES și MULTĂ INSPIRAȚIE!

  • Niciun lucru de valoare nu se naște din ambiție sau dintr-un simplu simț al datoriei. Mai degrabă, aceste lucruri apar din dragoste față de oameni și față de lucruri obiective.
    Albert Einstein
SUS

Contactați Intreprinderea socială

Captcha Code